Liga 1

Ionuţ Negoiţă: "Posibilitatea de a investi la Dinamo a căzut"

Ionuţ Negoiţă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Omul de afaceri Ionuţ Negoiţă a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că nu mai există posibilitatea să devină acţionar la Dinamo, deoarece oferta lui Vasile Turcu a venit prea târziu, iar el a preluat deja echipa Viscofil Popeşti-Leordeni, din Liga a IV-a.

"Domnul Turcu îmi făcea o reducere, dar dintr-o sumă necunoscută. Oricum, oferta lui a venit prea târziu. Dacă venea acum câteva săptămâni, probabil m-aş fi gândit serios la ea. Posibilitatea de a intra la Dinamo a căzut. Am văzut şi eu ostilitatea cu care am fost tratat şi nu cred că aş fi putut să îmi duc la îndeplinire obiectivele dacă eram cinci sau şase acţionari. Eu sunt obişnuit să iau singur deciziile", a spus Negoiţă.

Negoiţă a anunţat că va prelua formaţia din Liga a IV-a Viscofil Popeşti-Leordeni: "Numele echipei la care voi investi este Viscofil Popeşti-Leordeni, care activează în Liga a IV-a şi este pe locul 4 la finalul turului. Am analizat oferte de la echipe din toate eşaloanele, dar am decis să iau o echipă din Liga a IV-a, pentru că tot ce am construit până acum am construit de la 0.

Targetul e să promovăm în fiecare an. Numele echipei va fi schimbat din vară, iar bugetul va fi de 200.000 de euro în primul sezon, 700.000 în Liga a III-a şi de 1,2 milioane în Liga a II-a"
.

Sursa: Newsin

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.