Liga 1

Cătălin Oprişan: "Mulţumesc tuturor iubitorilor Stelei, această carte este scrisă pentru ei"

Cătălin Oprişan

Articol de Viorel Crăciun  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Autorul cărţii de istorie a Stelei, Cătălin Oprişan, a ţinut să mulţumească în cadrul conferinţei de presă ocazionate de lansarea acesteia, tuturor celor care au contribuit la realizarea ei, dar şi celor care iubesc clubul din Ghencea.

"În clipa în care foste glorii îţi mulţumesc, îţi rămîn puţine cuvinte. Pentru a putea să scrii o asemenea carte, trebuie să ai istorie. Ţin să precizez că este prima carte de istorie oficială din România. La sfîrşitul acesteia se regăseşte un CD cu 85 de imagini care nu putut intra în cele 400 de pagini.

Mulţumesc familiei mele pentru că mi-am neglijat bebeluşul de 9 luni şi soţia, îi mulţumesc tatălui meu, domnului George Nicolae, conducătorilor Stelei şi tuturor celor cu care am colaborat în realizarea acestui proiect. Mulţumesc tutror jucătorilor Stelei, de la cei cu o singură prezenţă în tricoul roş-albastru şi pînă la Tudorel Stoica, «decanul de vîrstă» al Stelei şi nu în ultimul rînd, tuturor iubitorilor Stelei, pentru că 99,9% această carte este scrisă pentru ei", a mai spus Oprişan.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.