Liga 1

Abel Moreno: "Antrenorii nu m-au vrut, nu am auzit nimic de o implicare a patronului"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Expulzat de patronul Gigi Becali la Steaua II după cîteva meciuri în prima echipă, spaniolul Abel Moreno spune că rezilierea contractului său cu Steaua s-a produs în condiţii amiabile. Mijlocaşul a pus faptul că nu a evoluat în Ghencea pe seama opţiunilor antrenorilor, menţionînd că nu are cunoştinţă despre o implicare a patronului Gigi Becali:

"Ne-am despărţit amiabil, a fost un acord mutual, nu am fost dat afară aşa cum s-a spus. Nu am jucat decît un meci la Steaua, dar cei de la club s-au purtat foarte bine cu mine. Antrenorul este cel care decide cine joacă, eu am făcut tot ce ţinea de mine ca să mă pregătesc cît mai bine. Nu am auzit nimic de faptul că patronul ar face echipa".

Abel a povestit apoi despre părţile pozitive şi negative ale experienţei trăite în România:

"Dintre Lăcătuş şi Dorinel Munteanu, m-am înţeles mai bine cu primul, pentru că vorbea spaniolă. Episodul Steaua nu are cum să fie o experienţă sportivă bună, pentru că nu am jucat, dar din punct de vedere social a fost foarte plăcut. Nu am avut nici o problemă cu românii de la Steaua, mă înţelegeam bine cu toţi, vorbeam în limba engleză.

Nu am ce să-mi reproşez, ci doar regret că nu mi s-au acordat şanse pentru a arăta ce pot. M-aş întoarce în România să joc pentru altă echipă, însă niciodată nu voi reveni la Steaua. Cu toate acestea, impresia mea despre Steaua e una bună, deoarece e o echipă competitivă. În plus, m-am simţit bine în România", a spus Abel Moreno la GSPTV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.