Liga 1

Ultimele noutăţi de la Rapid

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Paulista, dorit în Brazilia
Presa braziliană susţine că mijlocaşul Daniel Paulista (26 de ani) ar putea reveni iarna asta la Sport Recife, grupare de la care Rapid l-a transferat pe mijlocaş pentru 750.000 de euro. Conform sursei citate, antrenorul Nelsinho Baptista a cerut conducerii să întărească echipa în perspectiva participării în Copa Libertadores, iar printre jucătorii solicitaţi de acesta se numără şi Paulista.

Braşovul îl vrea şi pe Dică
Mijlocaşul Emil Dică a intrat în atenţia formaţiei pregătite de Răzvan Lucescu. Exilat la echipa a doua de la începutul acestui campionat, fotbalistul de 26 de ani ar putea completa colonia giuleşteană de la Braşov. "Ne interesează mai mulţi jucători de la Rapid, dar nu depinde numai de noi. Dică e unul dintre ei", a recunoscut preşedintele echipei de sub Tîmpa, Dinu Gheorghe. În acest moment, la Braşov sînt 7 ex-rapidişti: Stelea, Coman, Nae Constantin, Măldărăşanu, Ilyeş, Buga şi Cristi Ionescu. (Costin Negraru)

Lazăr, ofertat de ruşi
Costin Lazăr e dorit de proaspăta campioană a Rusiei, Rubin Kazan, care e gata să plătească 2,5 milioane de euro pe mijlocaşul de 27 de ani. Copos nu se opune transferului, dar trebuie să-l convingă şi pe jucător să accepte. Fotbalistul se teme că o plecare a sa în Rusia l-ar putea scoate din circuitul <naţionalei>, aşa cum s-a întîmplat şi cu Ionuţ Mazilu în Ucraina,  la Dnepr. În vară, Lazăr a fost la un pas să ajungă în Italia, la Parma, însă tranzacţia nu s-a mai realizat deoarece italienii au retrogradat în Serie B. Altfel, Daniel Paulista e dorit înapoi la Sport Recife, în Brazilia.

Ultimele noutăţi pe scurt:

- Adrian Porumboiu la GSP TV: "Pentru oricine, Rapidul e un vis frumos. E ca o femeie foarte simpatică, dar eu mai am una deja. Ehehe, dacă aş fi musulman, ce aţi mai sta voi după mine să mă vedeţi cu două femei". :)

- Nae Manea îl regretă pe Coman: "Am fi avut mare nevoie de el. Cu Dani în poartă sînt sigur că am fi fost mai sus în clasament. Aşa, rămînem doar cu amintiri frumoase".

- Omul de afaceri Ionuţ Negoiţă susţine că i s-a propus să vină la Rapid, dar că a refuzat: "Nu puteam să mă duc în Giuleşti pentru că eu sînt dinamovist. Cu 12 milioane de euro, cît mi s-a cerut să bag la Dinamo, puteam cumpăra tot Rapidul".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.