Campionate

Cristiano Ronaldo i-a salvat cariera unui fotbalist portughez!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Starul lui Manchester United l-a ajutat pe Joao Santos, un goalkeeper portughez de numai 18 ani, să urmeze un tratament la o clinică particulară după ce tînărul a suferit o accidentare gravă la ligamentele încrucişate ale genunchiului stîng.

Santos intenţiona să-şi plătească operaţia şi recuperarea aferentă din banii pe care i-ar fi obţinut după vînzarea unei perechi de ghete pe care i-o dăduse chiar "Balonul de Aur". La auzul poveştii, Ronaldo a decis să suporte toate costurile necesare reabilitării portarului, cifrate la aproximativ 250 de euro pe zi. De asemenea, atacantul lusitan a plătit operaţia, 4500 de euro, şi i-a asigurat lui Santos un program de recuperare la fizioterapeutul echipei naţionale a Portugaliei, Antonio Gaspar.

"Joao îl ştia pe Cristiano de pe vremea în care era junior la Sporting. Ronaldo i-a dat atunci o pereche de ghete, pe care prietenul meu intenţiona să le vîndă pentru a-şi putea plăti operaţia. Portugalia se simte foarte mîndră de gestul celui mai bun fotbalist din lume! El i-a asigurat toate cele necesare vindecării complete" a spus un amic de-al lui Santos într-un interviu acordat News of the World.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.