Liga 1

Juve pe fir!

Articol de Mihai Mateaş, Dan Brie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Portarul Costel Pantilimon (21 de ani) a intrat în vizorul "Bătrînei Doamne"


Costel Pantilimon e tot mai aproape de Italia. Inter nu şi-a ascuns interesul pentru portarul Timişoarei, însă tratativele au trenat. Ieri, în ediţia sa tipărită, "Gazzetta dello Sport" a aruncat bomba.

"Juventus nu tratează cedarea lui Buffon la Manchester City, dar scrutează viitorul. Suma cerută de Udinesse pentru Handanovici, 18 milioane de euro, a fost considerată exagerată de către torinezi. În schimb este apreciat la Juventus Costel Pantilimon, 21 de ani, portarul titular al Timişoarei, care-i place şi lui Inter", scrie presa italiană. Se pare însă că Buffon va pleca, deşi Juve nu recunoaşte negocierile. Şi că, în aceste condiţii, discuţiile pentru achiziţionarea lui Pantilimon vor fi urgentate! Negocierile pleacă de la 8 milioane de euro, aceasta fiind ultima sumă avansată de Poli pentru un transfer definitiv. Directorul Gheorghe Chivorchian a justificat creşterea cu 3 milioane a preţului faţă de finalul turului prin faptul că există o veritabilă avalanşă de oferte pentru Pantilimon. ;)

Jurnaliştii italieni estimează că atît Juve, cît şi Inter vor începe oficial negocierile pentru achiziţionarea lui Costel Pantilimon în primele zile ale lui 2009.


"Onorat"
Pantiliomon s-a arătat impresionat de interesul granzilor din Italia. "Sînt onorat că se scrie despre mine în Italia. Mai ales în aceşti termeni, că pot reprezenta o soluţie pentru Juventus şi Inter! Buffon este idolul meu încă din copilărie. Mi-ar plăcea să fiu coleg cu el, dar nu e nici o problemă nici dacă pot să-l înlocuiesc", :) a spus portarul lui Poli.


8 milioane de euro este suma pe care o solicită Poli pentru un transfer al lui Pantilimon în Italia

82,19 la sută este procentajul şuturilor parate de Pantilimon în tur, fiind, din acest punct de vedere, cel mai bun portar din Liga 1

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.