Campionate

Tot Mutu

Adrian Mutu

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

"Tricolorul" Adrian Mutu i-a deschis Fiorentinei drumul spre victorie cu un gol marcat în minutul 56


Mutu-dependenţa Fiorentinei continuă. După golul şi pasa decisivă din meciul cu Torino (4-1), runda trecută, "tricolorul" a marcat şi ieri, împotriva Cataniei (2-0). A fost a 6-a sa reuşită în această stagiune şi a 99-a per total în Serie A. "Sper ca etapa viitoare, cu Sampdoria, să-mi iasă şi golul 100", a spus Adrian la final.

Multă vreme însă, Mutu s-a cam zbătut  :O de unul singur între apărătorii lui Zenga. Degeaba a încercat să-l pună Terlizzi la punct, aplicîndu-i o talpă pe tibie (22). "Decarul" Violei s-a ridicat şi i-a dat frisoane portarului Bizzarri, cu două "directe" bătute aproape perfect.

Abia repriza secundă a adus golurile. :D Gheaţa a spart-o, ca şi la Torino, Mutu, cu un şut sub "transversală". Gilardino a făcut apoi 2-0, astfel că antrenorul Prandelli l-a scos pe "tricolor" (82), limitînd la doar 120 de secunde duelul cu Dică. Ex-stelistul a apărut din nou la Catania după 14 meciuri pe tuşă!


INTER - CHIEVO 4-2

Chivu, rezervă
Deşi refăcut de pe urma accidentării suferite la genunchiul stîng acum o lună şi jumătate, Cristi Chivu a fost doar rezervă la Inter cu Chievo (4-2). Poate că antrenorul Jose Mourinho i-ar fi dat şansa să joace, însă, la 2-0, meciul a luat o turnură neaşteptată. Oaspeţii au egalat şi tehnicianul portughez a trebuit să întărească atacul pentru a cîştiga datorită "dublei" lui Ibrahimovici.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.