Liga 1

Marin Condescu: "Negociem cu Rapid pentru Emil Dică şi Ionuţ Stancu"

Emil Dică

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 15 decembrie 2008

Oficialii de la Pandurii Tg. Jiu au început discuţiile pentru achiziţionarea lui Emil Dică şi Ionuţ Stancu de la Rapid, dar şi a mijlocaşului Florin Pîrvu de la CS Otopeni, a anunţat preşedintele Marin Condescu.

"Da, îi vrem pe Emil Dică, Ionuţ Stancu şi Florin Pârvu. Suntem în discuţii, dar nu s-a perfectat nimic până acum. Noi îi vrem, însă trebuie să ajungem la o înţelegere şi cu jucătorii, şi cluburile de care aceştia aparţin. Tatonăm terenul, însă e mult de negociat", a declarat Condescu.

Emil Dică (26 de ani) este mijlocaş central şi este legitimat la Rapid din anul 2005, însă din vara acestui an a fost pus pe lista de transferuri de formaţia giuleşteană, iar de atunci joacă la echipa satelit. Acesta a mai jucat pentru Pandurii, în sezonul 2001-2002, şi a mai evoluat pentru Internaţional Curtea de Argeş, FC Argeş şi Dacia Mioveni.

Fundaşul stânga Ionuţ Stancu (25 de ani) a mai fost dorit şi în vară de formaţia gorjeană, dar transferul nu s-a realizat din cauza pretenţiilor financiare exagerate ale Rapidului. În turul campionatului, Stancu a fost împrumutat la Poli Iaşi.

Al treilea jucător dorit de Pandurii Târgu Jiu, Florin Pârvu, este legitimat la CS Otopeni, iar în trecut a mai evoluat în România pentru Petrolul Ploieşti, Dinamo, Universitatea Craiova sau FC Braşov. Mijlocaşul de 33 de ani are şi două selecţii la echipa naţională, bifate în 2001.

sursa: NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.