Campionate

Boloni: "Jucăm ca nişte campioni!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 15 decembrie 2008

Standard Liege este pe val. După victorii cu Anderlecht Bruxelles şi FC Brugge, echipa lui Ladislau Boloni a avansat pînă pe locul 2 în clasament, fiind la egalitate de puncte cu Brugge, dar cu un golaveraj superior pentru "alb-roşii". Anderlecht conduce topul fruntaş, avînd 35 de puncte după 16 etape, cu patru mai multe decît Standard.

După succesul entuziasmant cu 4-1 din meciul cu Brugge, Ladislau Boloni a declarat în presa belgiană că este mîndru de evoluţia fotbaliştilor săi: Vezi aici rezumatul partidei

"Am jucat ca nişte campioni, suntem pe val acum. Am bătut Anderlecht şi Brugge, dar lupta rămîne foarte echilibrată. Jucătorii mei trebuie să abordeze fiecare meci cu seriozitate maximă, dar aici este datoria mea să-i mobilizez.


Poate că ar trebui să fac şi nişte schimbări în primul 11, pentru a da tuturor şansa să joace şi să ţin toţi fotbaliştii în priză. Greşelile în faţa echipelor mici din campionat ar putea să ne coste scump în viitor!" a avertizat Boloni, citat de site-ul UEFA.

Standard Liege are un sezon de vis pînă acum, fiind deja calificată din grupele Cupei UEFA, în ciuda unor adversari grei precum Sevilla, Stuttgart, Sampdoria şi Partizan Belgrad. Vezi aici clasamentul din Belgia!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.