Liga 1

Renegat de Gigi Becali, Yuksel Yesilova e primit de CFR Cluj!

Yuksel Yesilova

Articol de Valentin Şchiopu, Beniamin Osman  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Campioana i-a făcut o ofertă preparatorului fizic Yuksel Yesilova, ajuns în dizgraţia lui Gigi Becali, care l-a dat afară pentru că e musulman


Gigi Becali l-a anunţat deja pe preparatorul fizic turc Yuksel Yesilova că a fost dat afară de la echipă şi că nu mai are ce căuta în Ghencea!

Yuksel ar putea ajunge însă tocmai în curtea rivalei CFR. Campionii l-au concediat pe preparatorul fizic portughez, Ze Pedro, după meciul cu Chelsea şi i-au făcut o ofertă lui asistentului lui Dorinel, transferul urmînd să se perfecteze, cel mai probabil, în zilele următoare.

Decizia lui Becali, de a-l îndepărta pe Yuksel, confirmă dezvăluirile făcute sîmbătă de Gazeta Sporturilor, conform cărora turcul e pe făraş pentru că este musulman. "Steaua e o echipă creştină şi a avut ghinion din cauza ăstuia! Nu vreau să-l mai văd pe aici! Nu se poate să ţinem un musulman la o echipă care are crucea pe autocar şi pe tricouri. Nu ştiu de ce am fost de acord să-l las pe Dorinel să-l aducă", a răbufnit Becali.


"Dacă Gigi Becali mă va concedia din cauza religiei mele, atunci cu siguranţă o să-l dau în judecată pentru discriminare"
Yuksel Yesilova


"Mă simt străin într-o ţară străină, însă nu aşa se întîmplă cu toţi străinii. De exemplu, pe Pedrazzini mereu îl caută de la Ambasada Italiei, să-l întrebe ce îi trebuie, de ce mai are nevoie. Pe mine nu mă întreabă nimeni nimic"
Yuksel Yesilova

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.