Liga 1

Ultimele noutăţi din Liga 1

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

CAZUL LOBONŢ

Banii, la anul

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a amînat pentru 12 iunie 2009 verdictul în litigiul pe care clubul Corvinul Hunedoara îl are cu Rapid pentru cota ce-i revenea Hunedoarei din transferul lui Bogdan Lobonţ la Ajax. "Ne aşteptam la o amînare, însă undeva mai aproape de începutul anului viitor", a spus Mircea Alic, preşedintele Corvinului. FC Corvinul Hunedoara speră să primească 900.000 de dolari plus penalităţile. Procesul a fost demarat în urmă cu 7 ani. (Remus Suciu - Hunedoara)


GAZ METAN MEDIAŞ

"800.000 nu e destul"

Preşedintele Gazului, Corin Cindrea, a declarat ieri că oferta Vasluiului pentru Alex Curtean e nesatisfăcătoare. "Din punctul meu de vedere, 800.000 de euro nu e o sumă pe care să îl dăm, avînd în vedere că în vară am avut oferte mult mai consistente. Sincer, aş prefera să joace afară, pentru că are mentalitatea şi calităţile necesare", a spus Cindrea. (Cosmin Prişcă - Mediaş)


GLORIA BISTRIŢA

De două ori Turcia

Trupa lui Ioan Ovidiu Sabău şi-a programat două stagii de pregătire în Antalya, în perioadele 18-29 ianuarie şi 2-16 februarie. "În Antalya există condiţii bune de pregătire. Acum aşteptăm ofertele hotelurilor", a declarat preşedintele Jean Pădureanu, care a adăugat că Gloria nu se va grăbi să transfere jucători. "Totul la momentul oportun", a spus preşedintele Bistriţei. În ultimele trei sezoane, Gloria a rulat peste 50 de jucători. (Flaviu Popa)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.