Liga 1

Aurel Marinescu: „Am vorbit cu Dorinel, era afectat, nu a fost tocmai un cadou frumos de sărbători”

Dorinel Munteanu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Impresarul lui Dorinel Munteanu, Aurel Marinescu, s-a arătat dezamăgit de vestea demiterii acestuia din funcţia de antrenor al Stelei: "Păcat că s-a ajuns aici, dar ce poţi arăta în două luni? Am vorbit cu Dorinel, era afectat, nu a fost tocmai un cadou frumos de sărbători, dar asta este, oricum nu este stilul lui Munteanu să tragă să rămână la o echipă dacă nu mai este dorit".

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat luni că soarta lui Dorinel Munteanu se va decide miercuri, în Consiliul de Administraţie, şi spune că Marius Lăcătuş are şanse foarte mari să revină pe banca tehnică a roş-albaştrilor: "Consiliul de Administraţie se va reuni miercuri şi va decide soarta lui Dorinel Munteanu. Eu cred că Lăcătuş va fi numit antrenor, pentru că, totuşi, a făcut ceva. A calificat echipa în Liga Campionilor, nu e uşor să o elimini pe Galatasaray".

Becali a mai spus că Munteanu nu se va supăra că va fi dat afară şi a explicat: "El se bucură dacă îl dau afară, că primeşte 200.000 de euro".

Aurel Marinescu a mai afirmat că după vacanţa de iarnă, Dorinel Munteanu va încerca să-şi găsească un angajament şi nu exclude ca fostul tehnician al Stelei să se întoarcă să antreneze pe "U" Cluj: "În viaţă orice este posibil, mai ales că Dorinel nu a plecat de la Cluj aşa cum a plecat Marius Lăcătuş prima dată".

sursa NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.