Liga 1

Ienei: "Ţin prea mult la Marius Lăcătuş ca să îl jignesc"

Marius Lăcătuş

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fostul antrenor al Stelei, Emerich Ienei, a declarat că ţine prea mult la tehnicianul Marius Lăcătuş pentru a-l jigni, comentând astfel posibila revenire a fostului atacant pe banca tehnică a echipei "roş-albastre", la doar o lună şi jumătate de la demisie.

"Nu am aflat de afirmaţiile lui Gigi Becali. Este o chestie foarte curioasă şi neaşteptată. Lăcătuş a plecat după cuvintele foarte urâte adresate de patron. Nu mă puneţi să îmi spun o părere despre întoarcerea lui Marius Lăcătuş pe banca Stelei, pentru că nu e bine. Ţin foarte mult la Marius Lăcătuş şi nu vreau să îl jignesc", a spus antrenorul care a câştigat cu Steaua Cupa Campionilor Europeni.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a anunţat, luni seară, că tehnicianul Marius Lăcătuş va reveni la echipă şi îl va înlocui pe Dorinel Munteanu în funcţia de antrenor principal. Marius Lăcătuş a demisionat, la data de 22 octombrie, de la conducerea tehnică a Stelei după înfrângerea cu Olympique Lyon, scor 3-5, din etapa a III-a a Ligii Campionilor.

sursa: Mediafax

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.