Handbal

Belu: "Rezultatul naţionalei de handbal la CE este unul pozitiv"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Sport, Octavian Belu, a declarat, marţi, agenţiei NewsIn, că locul 5 obţinut de naţionala feminină de handbal a României la Campioantul European din Macedonia este unul pozitiv, având în vedere că a avut în componenţă şapte jucătoare noi.

"Rezultatul naţionalei de handbal la Campionatul European este pozitiv, având în vedere că în componenţa echipei au fost şapte fete noi şi nu am avut parte de o grupă uşoară. S-a format o echipă nouă, am văzut o dorinţă mare de afirmare, dar şi faptul că, după înfrângerea cu Spania, fetele au revenit. Trebuie să dăm credit noilor antrenori", a explicat Octavian Belu.

Naţionala feminină de handbal a României a ocupat locul 5 la Campioantul European din Macedonia. Handbalistele tricolore au disputat şapte meciuri, din care au pierdut două, cu Norvegia, campioana europeană şi olimpică, şi Spania, finalista turneului.

Preşedintele ANS a vorbit şi despre finalul mandatului său: "Eu vreau să fac un bilanţ la ceea ce am făcut în această perioadă. Nu am nicio apartenenţă politică şi nici nu ţin cu dinţii de acest post".

Octavian Belu va susţine miercuri o conferinţă de presă, programată la ora 11:30, la sediul ANS, tema întâlnirii cu presa fiind "Sportul românesc în 2008 şi perspective de viitor".

Sursa: NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.