Liga 1

Negocierile dintre Rapid şi Jose Peseiro sînt în impas: "Stand-by"

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Giuleştenii i-au oferit ieri lui Peseiro 240.000 de euro pentru a rezilia contractul, portughezul nu a dat nici un răspuns, iar şefii nu exclud nici păstrarea acestuia în funcţie

Dorinţa rapidiştilor de a-l da afară pe Jose Peseiro nu e mai mare decît criza financiară care s-a abătut asupra clubului alb-vişiniu. Deşi lusitanul a renunţat la clauza de reziliere, în valoare de 500.000 de euro, şi a cerut salariul său restant pe ultimele 4 luni plus plata pe decembrie pentru a pleca, şefii din Grant i-au propus ieri o sumă şi mai mică.

Rapidiştii sînt de acord să-i achite remuneraţia pe cele 4 luni, însă refuză să-l plătească pe luna în curs, propunîndu-i 240.000 de euro pentru a încheia socotelile. Peseiro însă nici nu a vrut să audă şi le-a transmis conducătorilor că nu are de gînd să mai lase din preţ: "Îmi daţi 300.000 de euro, cît mi se cuvine, sau nu plec!".

Aseară, la Pro Rapid, a avut loc o nouă rundă de negocieri între cele două părţi la care au participat Grigore Sichitiu, Constantin Toma, Dragoş Nedelcu şi Peseiro cu stafful său. La finalul discuţiilor preşedintele CA a declarat că nu exclude nici varianta continuării colaborării. "I-am făcut o nouă ofertă de reziliere, una în conformitate cu situaţia noastră financiară. El vrea în continuare să stea şi nu e exclus să rămînă dacă acceptă un salariu mai mic", a spus Constantin Toma.

Azi, proaspătul numit în funcţia de director general, Grigore Sichitiu, va avea o nouă întîlnire cu Jose Peseiro.

"Nu s-a stabilit nimic! Peseiro nu ne-a dat nici un răspuns. Dacă vrea să rămînă trebuie să accepte un salariu mai mic. Vrem să reducem cheltuielile"
Constantin Toma, preşedinte CA Rapid

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.