Liga 1

Pălimaru şi Straton şi-au reziliat contractele cu Petrolul şi vor reveni la Poli Iaşi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Jucătorii lui Poli Iaşi, Clement Pălimaru şi Bogdan Straton, care au evoluat sub formă de împrumut la Petrolul Ploieşti, şi-au reziliat contractul cu gruparea din liga a II-a şi vor reveni la formaţia moldoveană, după cum a declarat astăzi preşedintele ieşenilor Sorin Boca.

"În vară am decis să-i împrumutăm pe Pălimaru şi Straton la Petrolul Ploieşti pentru a le da şansa să joace meci de meci la o echipă cu pretenţii la promovare. Din păcate, Petrolul a avut un tur slab, iar jucătorii noştri nu prea au evoluat, fiind mai mult rezerve. După o discuţie cu oficialii de la Petrolul şi cu jucătorii am decis să reziliem pe cale amiabilă contractele", a declarat Sorin Boca.

Un alt jucător de la Poli Iaşi, Tincu, a fost şi el împrumutat la Petrolul, dar Sorin Boca spune că el ar putea continua la gruparea din liga secundă: "Situaţia lui e incertă, pentru că antrenorii de la Petrolul au fost mulţumiţi de el şi ar putea rămâne la Ploieşti pînă în vară".

Clement Pălimaru speră să joace din nou pentru Poli Iaşi, iar pentru acest lucru "se va pregăti la sânge" pentru a intra din nou în vederile antrenorului Ionuţ Popa. Pe de altă parte, Paul Tincu a afirmat că nu ştie la ce echipă va juca în returul sezonului 2008/2009, dar şi-ar dori să joace la Poli Iaşi, chiar dacă a evoluat bine la Petrolul şi prahovenii ar dori să îl păstreze.

Clement Pălimaru (22 de ani), Bogdan Straton (25 de ani) şi Paul Tincu (22 de ani) nu au intrat în vederile antrenorului Ionuţ Popa pentru sezonul 2008/2009, iar conducerea clubului moldovean a luat decizia să îi împrumute la Petrolul Ploieşti pe o perioadă de un an.

Sursa: NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.