Campionate

Ramon Calderon: "Ronaldo e al nostru!"

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cei de la Real Madrid susţin că au bătut deja palma cu Manchester United pentru Cristiano Ronaldo, care va veni la vară


Cristiano Ronaldo la Real? Tot ce e posibil. Pedro Trapote, unul dintre oamenii de încredere ai preşedintelui Ramon Calderon la Real, n-are nici o îndoială: "Ronaldo e deja al nostru!". El a dezvăluit că transferul portughezului de la Manchester United la galactici n-a picat, :o cum s-a crezut în vară, ci doar a fost amînat. Cu un sezon! Aşa s-ar fi înţeles cluburile în august şi numai anumite clauze specificate în acordul intervenit au împiedicat oficializarea acestuia.

La două zile după derby-ul Barcelona - Real (2-0), disputat sîmbăta trecută, reporterii cotidianului spaniol El Mundo au surprins următorul dialog între Trapote şi un prieten de-al său:

- Dacă mă întrebi ce vom face de acum încolo, îţi pot spune că l-am transferat deja pe cel mai bun jucător din lume pentru la vară.

- Vorbeşti despre Cristiano Ronaldo?


- Vorbesc despre cel mai bun dintre cei mai buni. E Cristiano, nimeni altul! Ne-ar fi prins bine să-l anunţăm acum, ţinînd cont şi de criza pe care o traversăm, dar există nişte clauze care ne obligă să păstrăm discreţia. Totuşi, poţi să mă crezi: Ronaldo e istorie la United.


100 de milioane?
Trapote n-a făcut nici o referire la preţul pe care va trebui să-l plătească Real pentru a încheia afacerea "Ronaldo". Dar se ştie că în vară, cînd cluburile au şi negociat, diferenţa între cerere şi ofertă a fost de 20 de milioane de euro. United a cerut nu mai puţin de 100 de milioane, iar madrilenii au "replicat" cu 80 de milioane de euro. Finalmente, tratativele s-au rupt după ce jucătorul a forţat plecarea, autoizolîndu-se, iar Ferguson a spus că e "netransferabil, indiferent de preţ".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.