Liga 1

Dialog Gigi Becali - Gigi Neţoiu: "Zi-le că ai vrut să dai bani că altfel facea CFR blat. Ce te complici?"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Gigi Neţoiu l-a sfătuit pe Gigi Becali să susţină că a vrut să premieze echipa Universităţii Cluj în eventualitatea unui meci strategic pus la cale de CFR Cluj!

Într-o altă discuţie telefonică din aceeaşi dată, de la ora 18:10 min., învinuitul Becali George dezorientat şi nehotărât în legătură cu propriile sale versiuni de apărare, a explicat finanţatorului clubului de fotbal „Dacia Mioveni”, Neţoiu Gigi, că suma de 1,7 milioane euro ar fi constituit contravaloarea unor suprafeţe de teren pe care dorea să le achiziţioneze. În continuarea dialogului şi la insistenţele interlocutorului său Neţoiu Gigi, învinuitul a revenit asupra propriei argumentaţii, rămânând în acord cu acesta, că de fapt ar fi pregătit banii pentru jucători, dar pe parcurs s-a răzgândit constatând că nu este bine să procedeze astfel.
Impresionat de raţionamentul explicaţiilor prezentate de Neţoiu Gigi, în următoarea discuţie telefonică din data de 09.05.2008, ora 19:36 min., Becali George a explicat unei alte persoane din anturajul său căreia i s-a adresat cu apelativul „VICTOR”, faptul că deşi pregătise banii pentru „Universitatea Cluj” s-a răzgândit să ducă la bun sfârşit activitatea de premiere, constatând că nu este bine să procedeze astfel. Pasajele relevante ale dialogului dintre cei doi sunt următoarele:

Sursa: Evz.ro

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.