Nationala

Piţurcă: "Nu m-am răzgîndit, mă retrag de la Naţională în 2010"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Selecţionerul naţionalei României, Victor Piţurcă, a vorbit  despre evoluţia echipei reprezentative în acest an. Acesta a adăugat că nu s-a răzgîndit în privinţa retragerii şi va pleca de la naţională în 2010.

"Nu ştiu cum aş putea să cataloghez acest an, bun sau rău. A fost participarea la turneul final, dar a fost şi startul foarte slab în preliminariile pentru Campionatul Mondial. Cea mai mare satisfacţie a mea ca selecţioner sunt cele două meciuri pe care nu le-am pierdut cu vicecampioana mondială, Franţa, şi campioana mondială, Italia, rezultate foarte importante pentru fotbalul românesc, iar cea mai mare dezamăgire este meciul pierdut cu Lituania" a spus piţurcă pentru NewsIn.

"E o dezamăgire mai mare decât pierderea jocului cu Olanda, de la EURO, şi ratarea calificării, pentru că una e să te bată Olanda şi alta e să pierzi pe teren propriu cu Lituania".

Despre şansele echipei de a ajunge la turneul final din Africa de Sud, Victor Piţurcă a declarat. "Ca să ajungem în semifinale sau finală la turneul mondial, trebuie mai întâi să ne calificăm, iar situaţia noastră din grupă este foarte grea, întrucât şansele noastre sunt mici. Trebuie să ne gândim cum să ne calificăm şi apoi să ne facem planuri în privinţa turneului final".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.