Tenis

Hărădău: "Dacă se întrunea cvorumul, îi respingeam lui Ilie Năstase dorinţa de candida"

Articol de Gazeta Sporturilor   —  vineri, 19 decembrie 2008

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, Dumitru Hărădău, a declarat vineri că Ilie Năstase este singurul care poate conduce sportul alb, dar dorinţa lui de a candida ar fi fost, cu siguranţă, respinsă în cazul în care cvorumul de pe 10 decembrie s-ar fi întrunit.



"Dacă se întrunea cvorumul, îi respingeam celui mai mare jucător român dorinţa de a candida. Dorinţa lui a fost clară, vrea să participe la alegeri. Din ce am discutat eu cu el ştiu că el chiar vrea să candideze", a explicat Hărădău într-o conferinţă de presă.



Întrebat dacă va rămâne şi el candidat la preşedinţia FRT având în vedere că îl susţine pe Ilie Năstase, Hărădău nu a dorit să dea un răspuns clar: "Voi anunţa la momentul potrivit acest lucru".



Hărădău a precizat că data viitoarelor alegeri va fi stabilită împreună cu Ilie Năstase: "El e plecat din ţară, când va reveni voi lua legătura cu el şi vom vedea când vom organiza".



Alegerile pentru preşedinţia Federaţiei Române de Tenis (FRT), care ar fi trebuit să aibă loc pe 11 decembrie la Poiana Braşov, au fost amânate din cauza lipsei de cvorum. La preşedinţia Federaţiei Române de Tenis candidează actualul preşedinte interimar, Dumitru Hărădău, precum şi Florin Segărceanu, şi Ruxandra Dragomir.



Conform regulamentului, alegerile vor fi reprogramate în termen de 30 de zile.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.