Liga 1

Ionuţ Lupescu: "FRF poate redeschide dosarul"

Articol de Viorel Tudorache  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, susţine că în funcţie de sentinţa justiţiei, Steaua riscă retrogradarea

Ionuţ Lupescu pune pe jar Steaua: “Din stenogramele publicate, am observat că exact cei care făceau gălăgia cea mai mare sînt acuzaţi acum. Sezonul trecut, lupta pentru titlu nu s-a jucat numai pe teren”, a precizat oficialul FRF."Aşteptăm probele DNA şi justiţia să meargă pînă la capăt. Mircea Sandu a spus că dacă se va da o sentinţă, «cazul Valiza» se va redeschide şi în plan sportiv. Retrogradarea pentru astfel de lucruri e în regulament, este posibil şi asta. Dacă vor fi găsite vinovate, acele persoane vor trebui să plătească şi pe linie sportivă. Dacă nu, înseamnă că fotbalul nostru e curat", a declarat, din Japonia, oficialul FRF pentru Mediafax.

Lupescu a precizat că doar Comisia de Disciplină poate redeschide cazul: "Comisia de Disciplină poate decide dacă se impune retrogradarea Stelei, depinde de regulament. Comisia a dat o dată un verdict, corect, după părerea mea, dar Daniel Florea şi Dumitru Dragomir au schimbat decizia la CAF". "Trebuie să fim sesizaţi", a explicat Daniel Cernat, preşedintele Comisiei de Disciplină.

Federalul Dumitru Costin a declarat: “În Comitetul Executiv de luni voi solicita redeschiderea acestui caz pentru că nu putem ascunde gunoiul sub covor. Adalbert Kassai trebuie să solicite acest lucru Comisiei de Disciplină”.

Ionuţ Lupescu, directorul general al FRF
"Din stenogramele publicate, am observat că exact cei care făceau gălăgia cea mai mare sînt acuzaţi acum. Sezonul trecut, lupta pentru titlu nu s-a jucat numai pe teren"


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.