Liga 1

Gabi Balint: "Steaua poate ajunge în "B" pe prostia unui om"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fosta glorie a Stelei, Gabi Balint, spune că greşelile comise de Gigi Becali în cazul "Valiza" pot face ca Steaua să fie retrogradată.

"Fotbalul s-a mutat de pe teren în afară. Şi se joacă mai mult acolo. Nu mă aşteptam ca jucătorii şi antrenorii să fie implicaţi în această mizerie.

Legat de declaraţia lui Borcea, că meciurile cu Steaua reprezintă cel mai bun stimulent pentru el, e bună şi cîte o glumă în toată mizeria aceasta. Nu mai înţelegi ce înseamnă fotbal, ce îndeamnă sport...

De cîţiva ani de zile spun că nu aşa se conduce un club, că le ştie pe toate, că este înconjurat de oameni care nu îl sfătuiesc bine. Steaua poate ajunge în "B" pe prostia unui om.

Au fost scandaluri şi în Polonia şi în Italia. Ştim cu toţii că în fotbal se întîmplă lucruri nelalocul lor. Trebuie ca cei care se ocupă de lege să aibă grijă ca asemenea lucruri să nu se mai întîmple.

Să joci fotbal este o plăcere, ce nevoie ai să mai vină din stînga sau din dreapta nişte bani, care oricum sînt murdari? Este normal să se ia măsuri în acest caz!", a mai spus Balint la sportro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.