Liga 1

Iuliu Mureşan: "Dragomir să explice"

Articol de Justin Gafiuc  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Preşedintele lui CFR Cluj, Iuliu Mureşan, crede că şeful ligii implică numele clubului în "cazul Valiza" bazîndu-se pe bîrfe şi zvonuri. Cere măsuri la Comisia de Disciplină!

Mircea Sandu, Iuliu Mureşan, Nicu Gheară şi Nae Manea au cinat împreună, vineri seara, la Cluj. Întîlnirea s-a produs într-un restaurant situat în imediata vecinătate a hotelului unde Toni Doboş le-a anunţat jucătorilor Universităţii prima de 1,5 milioane de euro promisă de Gigi Becali pentru meciul cu CFR din 7 mai. Preşedintele FRF venea de la Bistriţa unde participase la inaugurarea noii baze sportive de la stadionul Gloriei.

- Domnule Mureşan, aţi discutat cu şeful federaţiei şi eventualitatea redeschiderii pe linie sportivă a "dosarului Valiza"?
- Nu, pentru că erau acolo şi alţi oameni care nu aveau nici o implicare în povestea asta. Probabil că va fi însă o temă de discuţie în Comitetul Executiv de luni.

"Să ofere detalii"

- Intenţionaţi să propuneţi chiar dumneavoastră acest lucru?
- Vreau în primul rînd să propun altceva: să se ia măsuri la Comisia de Disciplină împotriva celor care implică fără dovezi numele CFR-ului prin opinii legate de "cazul Valiza"! Eu am plătit la un moment dat deoarece s-a considerat că am dat declaraţii nejustificate, la fel ar trebui să se întîmple pentru toată lumea, că legea e doar una, nu?!

- Vă referiţi la Dumitru Dragomir, care a sugerat că CFR a influenţat declanşarea anchetei DNA?
- La dînsul, dar şi la alţii! Nu e normal ca, în calitatea de şef al unei instituţii care conduce fotbalul românesc, să se exprime doar în baza unor bîrfe sau zvonuri. Dacă ştie mai multe, să ofere detalii! Acum, nu altădată! Nu mi se par normale motivaţii de genul "nu e momentul"! Ba da, e momentul! Nu acceptăm ca numele clubului să fie invocat fără argumente în acest caz.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.