Handbal

Narcisa Lecuşanu: "Nu voi juca în meciuri, doar mă voi antrena în mod normal"

Narcisa Lecuşanu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Interul echipei naţionale a Românei şi al clubului Oltchim Rm. Vîlcea, Narcisa Lecuşanu, a declarat, luni, că a şi-a scos tija metalică de la pomete şi că medicul i-a spus că vindecarea va dura minim 4 săptămâni, în care nu are voie să joace în meciuri oficiale.

"Am scos tija, acum sunt mai bine. Medicul mi-a spus că trebuie să fiu foarte atentă în următoarea perioadă şi că vindecarea completă ar dura minim 4 săptămâni. Nu voi juca în meciuri, doar mă voi antrena în mod normal. Trebuie să fiu foarte atentă pentru că orice contact ar putea să ducă la o nouă intervenţie chirurgicală", a explicat handbalista.

Narcisa Lecuşanu a spus şi care au fost recomandările medicului pentru următoarea perioadă: "Pe lângă atenţia sporită la antrenamente, nu am voie să mănânc şi nici să dorm pe partea stângă.Este vorba de osul care ţine mandibula şi este foarte subţire".

Narcisa Lecuşanu s-a accidentat în meciul cu naţionala Croaţiei, pentru locurile 5-6 de la Campionatul European din Macedonia. La un atac al României, handbalista a fost împinsă de o adversară şi s-a lovit frontal de o altă jucătoare croată, iar sportiva a fost diagnosticată cu dublă fractură de pomete. Imediat după ce a venit în ţară, jucătoaera a fost operată şi i s-a pus o tijă metalică la pomete care să fixeze osul.

Jucătoarea Oltchimului regretă că nu va evolua în meciul de Liga Campionilor de pe 4 ianuarie: "Eu aş fi vrut să joc, dar dacă nu se poate nu am ce să fac. Oricum, sunt sigură că fetele vor câştiga, am încredere în ele. Lada este o echipă care se luptă, dar Oltchimul poate învinge".

Oltchim Râmnicu Vâlca va disputa pe 4 ianuarie, pe teren propriu, meciul 4 din Liga Campionilor, cu rusoaicele de la Lada Togliatti. Partida se va disputa în Sala Traian de la ora 19:00.

Sursa: NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.