Liga 1

Petre Grigoraş: "Doar nu o să stau după Vitaici să mai dea un gol de la 60 de metri"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 22 decembrie 2008

Oţelul Galaţi a pus pe liber în această pauza competiţională patru jucători. Aceştia sînt Valentin Ioviţă, Romeo Stancu, Stevo Nikolici şi Frane vitaic.

Ultimul a înscris un gol de poveste în partida de la Constanţa, reuşind un şut excepţional de la 60 de metri, care l-a învins pe portarul Adrian Vlas. Vezi reuşita lui Vitaici din meciul cu Farul  (video)

Cu toate acestea, tehnicianul Petre Grigoraş, a decis că nu mai are nevoie de serviciile sale: "După părerea mea, fotbaliştii străini care vin aici trebuie să fie cu o clasă peste ce am eu. Doar nu o să stau să mi se lungească urechile aşteptînd ca Vitaici să mai dea un gol de la 60 de metri", a spus antrenorul Oţelului la Sport Total FM.

Antrenorul Oţelului a mai spus că încă nu s-a decis asupra jucătorilor care vor veni: "Nu pot spune nimic despre jucătorii pe care îi vom transfera, pentru că încă nu ne-am decis. Este criză şi la noi, situaţia este una precară. Oricum, nu ne dorim jucători cu nume. Vrem să aducem tineri, cum este acest Bourceanu, care este curtat de cîteva cluburi importante. Totuşi, el nu va pleca în această iarnă"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.