Liga 1

Marian Iancu: "Voi fi răzbunat cînd Mircea Sandu va fi apelat cu apelativele «infractor» sau «inculpat»" :D

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Patronul timişorean Marian Iancu crede că decizia finală în cazul "Valiza" va fi una corectă şi spune că adevăratul scandal din fotbalul românesc va izbucni în curînd, iar cei care vor plăti vor fi conducătorii FRF, pentru falsurile comise în cazul palmaresului echipei sale.

"Şi eu investesc în fotbal şi vreau să cîştig sau să pierd pe teren. Decît să condamni un om nevinovat mai bine scapi 1000 de oameni vinovaţi. Acestea sînt legile pe baza cărora se ghidează o instanţă. Atît timp cît este o instanţă care judecă, aveţi încredere că justiţia va lua o decizie corectă. Aşa s-a întîmplat mereu.

Cazul nostru este unul mult mai greu decît "Valiza", care este "grupa mică" faţă de acesta. ;) În cazul Stelei sînt fapte mult mai mici decît falsurile din faxurile trimise de Federaţia Română de Fotbal. Este vorba de falsuri pe care aceştia nu vor să le modifice.

Cînd preşedintele FRF va fi judecat pentru înşelăciune, să vedeţi ce se va întîmpla. Vreau să îi judec pe Mircea Sandu şi pe Adalbert Kassai în Elveţia, să vadă şi UEFA cu cine are de-a face. Atunci voi fi răzbunat, cînd judecătorul îi va apela cu apelativul infractor sau inculpat. Vă daţi seama ce bine mă voi simţi cînd voi fi răzbunat? :D", a mai spus Marian Iancu la GSP TV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.