Liga 1

Rapidistul Nicolae Grigore, cadou de Revelion

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

La începutul anului viitor, Dinamo speră să semneze actele cu mijlocaşul defensiv al giuleştenilor, Nicolae Grigore. Fotbalistul de 25 de ani este apreciat în Ştefan cel Mare şi ar putea fi o soluţie foarte bună pentru înlocuirea lui Ropotan, dorit de Dinamo Moscova. "Chiar dacă e un copil crescut la Rapid, credem că îşi va face treaba profesionist pentru Dinamo. Avem încredere în el", au precizat oficialii roş-albilor. Grigore intră pe 1 ianuarie în ultimele 6 luni de contract, iar rapidiştii nu i-au făcut nici o ofertă de a prelungire a acordului.

Fanii îl vor pe Karamian
Puşi să aleagă pe forum-ul dinamovisti.ro între rapidistul Cesinha şi timişoreanul Karamian, suporterii "cîinilor" l-au votat pe armeanul de 29 de ani ca fiind jucătorul pe care şefii să-l achiziţioneze în acest mercato. Cristi Borcea va discuta pînă la finele anului cu Marian Iancu detaliile transferului, care s-ar putea perfecta în următoarele zile. Karamian intră pe 1 ianuarie în ultimele 6 luni de contract. În baza bunelor relaţii dintre Dinamo şo Poli, mijlocaşul stînga va ajunge din 2009 în Ştefan cel Mare, costul întregii afaceri învîrtindu-se în jurul a 500.000 de euro.

Rednic, în vară la FC Bruges?
După ce Michel D'Hooghe, preşedintele lui FC Bruges, a spus că "viitorul nostru antrenor va fi străin", cotidianul La Derniere Heure a făcut o conexiune cu Mircea Rednic, publicîndu-i o declaraţie: "Plecarea mea nu este la ordinea zilei, vreau să ies campion cu Dinamo. Totuşi, aş vrea să vin în Belgia din vară, pentru a fi alături de familie". Actualul tehnician al clubului flamand, Jacky Mathijssen, a fost confirmat pentru a doua parte a sezonului, dar soarta sa atîrnă de un fir de aţă din cauza rezultatelor slabe. (Theodor Jumătate)

Ultimele noutăţi

- Turcu
a anunţat că Dinamo ar putea juca în grupele Champions League la Cluj, pe terenul CFR-ului. "În Ghencea e exclus, niciodată acolo!".

- Rednic
îşi va petrece Sărbătorile alături de familie în Belgia, la Liege, după care, în preajma Revelionului, revine în ţară pentru a stabili transferurile alături de acţionari.

- Dorit
şi de "cîini", mijlocaşul lui Dinamo Kiev, Florin Cernat, mai are oferte din Turcia, Rusia şi Emiratele Arabe Unite. "Nu se pune problema unei reveniri în România", a spus fotbalistul de 28 de ani.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.