Liga 1

Alberto Cavasin la Timişoara?

Articol de Dana Surulescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Finanţatorul Timişoarei, Marian Iancu, munceşte de zor chiar şi de Sărbători pentru găsirea înlocuitorului tehnicianului ceh Duşan Uhrin.

Surse autorizate au dezvăluit pentru Gazeta Sporturilor că şeful grupării de pe Bega s-ar fi oprit asupra numelui italianului Alberto Cavasin. Antrenorul l-a avut sub comandă şi pe internaţionalul român Gică Popescu la Lecce, după demiterea lui punîndu-se chiar problema ca "Baciul" să preia frîiele echipei din sudul Italiei.

CV-ul lui Alberto Cavasin (52 de ani) nu este deloc unul impresionant. A antrenat în carieră doar formaţii de pluton sau din eşaloanele inferioare din Italia, precum Padova,Treviso, Messina, Cesena, Brescia, Lecce, Fano, Ravenna sau Gualdo. Cel mai sonor nume de echipă care s-a aflat sub comanda italianului este Fiorentina, însă gruparea viola evolua în liga a treia la acea vreme!

Cu toate acestea, tehnicianul a fost onorat în 2000, pe cînd o antrena pe Lecce, cu distincţia "Banca de aur", acordată anual celor mai buni tehnicieni italieni, el alăturîndu-se unei companii selecte care îi mai cuprinde pe Carlo Ancelotti, Alberto Zaccheroni, Luigi del Neri, Cesare Prandelli sau Luciano Spalletti.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.