Liga 1

Opt jucători de la Gaz Metan Mediaş au fost puşi pe lista de transferuri

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 30 decembrie 2008

Jucătorii Bojan Cukici, Dorin Semeghin, Nemanja Vidakovici, Rafael Dos Santos, Nana Falemi, Alexandru Gego, Gabriel Crăciun şi Cosmin Paina au fost puşi pe lista de transferuri de conducerea echipei Gaz Metan, a declarat marţi preşedintele Consiliului Director, Corin Cindrea.

"Am luat această decizie în urma unei şedinţe de analiză pe care am avut-o înainte de Crăciun. Suntem deja în discuţii cu mai mulţi jucători, pentru a întări lotul, dar avem destul timp pentru transferuri", a declarat Corin Cindrea, care a adăugat că gruparea din Mediaş ar dori să tranfere un fundaş central, un mijlocaş şi un atacant.

Dintre cei opt fotbalişti puşi pe lista de transferuri, cinci au fost transferaţi în vara acestui an dar nu dat randamentul scontat, şi anume Cukic, Semeghin, Vidakovic, Rafael dos Santos şi Falemi.

Gaz Metan Mediaş, care îşi va relua pregătirile în data de 9 ianuarie, a încheiat prima parte a campionatului pe locul 16, retrogradabil, cu 15 puncte. În 17 meciuri, elevii lui Cristi Pustai au obţinut 4 victorii, 3 remize şi 10 înfrângeri, având cele mai multe goluri primite dintre toate echipele din Liga I, 31, la fel ca şi CS Otopeni.

Sursa: NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.