Liga 2

Stoica sfătuieşte Rapidul: "Marinescu şi Budescu sunt jucători foarte buni!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Conducătorul Unirii Urziceni, Mihai Stoica, a făcut lobby pentru cei doi jucători din liga a doua pe care îi doreşte Rapidul, "găzarii" Lucian Marinescu şi Marian Budescu:

"Lucian Marinescu şi Marian Budescu sunt jucători foarte talentaţi, dar cam scumpi. Pentru Marinescu s-a cerut cam un milion din cîte stiu eu, dar eu îl cunosc de mult timp şi ştiu că la 24 de ani a apucat deja să joace meciuri bune în prima ligă. Rapidul vrea să se întărească doar cu fotbalişti români

Asemenea sume însă nu se justifică, pentru că nu ai garanţia calităţii. O vorbă din bătrîni spune că dacă iei un jucător din Divizia B, în Divizia B te duci. :) În cazul celor doi nu se aplică această vorbă totuşi" a declarat Stoica la GSP TV, după care a vorbit şi despre campania de achiziţii a Unirii Urziceni: 

"Noi tatonăm pistele pentru un jucător de 19 ani din liga a doua, dar pot să spun că fotbaliştii din eşalonul secund sunt surprinzător de scumpi. În rest, dorim să ne mai întărim cu un jucător foarte tînar, extracomunitar, însă avem ceva probleme cu viza lui" a conchis Mihai Stoica la Contraatac.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.