Campionate

Fotbalist englez, reţinut pentru implicarea într-un accident de maşină

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Atacantul echipei Sheffield United, Jordan Robertson, care în prezent este împrumutat la Southampton, a fost reţinut, el fiind bănuit că a fost implicat într-un accident de maşină care a dus la moartea unui bărbat, informează cotidianul britanic The Guardian.

Jordan Robertson a fost arestat de poliţia din Leicester pentru că ar fi fost implicat într-un accident care a avut loc în ziua de Crăciun. Atacantul care în prezent evoluează la Southampton se afla la volanul unei maşini sport care a intrat în coliziune cu autovehicolul lui Omar Mohamed în apropierea localităţii Lutterworth, accidentul având loc în jurul orei 3 noaptea.

Omar Mohamed a suferit răni grave în urma coliziunii cu maşina fotbalistului şi a fost transportat de urgenţă la un spital din Coventry, dar din păcate bărbatul în vârstă de 38 de ani, care era tatăl a cinci copii, a decedat.

Jordan Robertson a fost eliberat pe cauţiune la scurt timp după ce a fost reţinut, dar reprezentanţii poliţiei au precizat că acesta va trebuie să se prezinte din nou în faţa autorităţilor pentru mai multe audieri. De asemenea, poliţia a făcut un apel la persoanele care au fost martore ale accidentului să ofere informaţii pentru a ajuta la rezolvarea cât mai rapidă a cazului.

Clubul Sheffield United a dat publicităţii un scurt comunicat de presă prin care a transmis condoleanţe familiei bărbatului decedat, însă a refuzat să facă alte comentarii referitoare la accident, precizând că poliţia trebuie lăsată să îşi facă datoria.

NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.