Campionate

Andrea Pirlo: "Nu am ce să-l învăţ pe Beckham, e un jucător foarte bun"

Andrea Pirlo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mijlocașul italian Andrea Pirlo a afirmat că englezul David Beckham va juca la AC Milan la fel de bine ca acum câțiva ani și nu are nicio problemă să evolueze împreună cu el, informează Gazzetta dello Sport.

Lotul formației italiene se pregătește în prezent în Dubai, iar marți va întâlni pe Hamburg, într-un meci amical. Mijlocașul englez a fost lăudat de colegii săi de echipă pentru modul în care se pregătește. "Eu nu trebuie să-l învăț ceva pe Beckham. Este un jucător foarte inteligent și are mereu un plasament foarte bun. Are toate calitățile să joace foarte bine în Italia", a afirmat Pirlo.

"Să jucăm împreună? Nu este nicio problemă pentru mine, vom încerca să evoluăm cât mai bine", a adăugat mijlocașul. David Beckham este împrumutat la AC Milan până la 9 martie, după care va reveni la LA Galaxy.

Acesta s-a referit și la faptul că jocul lui AC Milan va fi schimbat din cauza lipsei lui Gennaro Gattuso, care este accidentat. "Rino este un jucător important, dar sunt sigur că poate să fie înlocuit. Chiar și așa, ne va lipsi personalitatea lui și energia pe care o transmite", a spus mijlocașul lui AC Milan.

NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.