Handbal

Tadici protejat!

Articol de Marian Ursescu, Gabi Cîrjaliu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ivica Rimanici şi-a menajat titularele la meciul de ieri cu Zalăul, chiar dacă pe banca oaspetelor a stat predecesorul său la Vîlcea, Gheorghe Tadici

După victoria zdrobitoare de duminică, din Liga Campionilor, 30-19 cu Lada Togliatti, campioana României, Oltchim Rm. Vîlcea, a întîlnit-o ieri pe HC Zalău, într-un meci restanţă din etapa a zecea. Pe banca formaţiei ardelene a stat Gheorghe Tadici, nimeni altul decît fostul tehnician al Oltchimului şi al echipei naţionale. Tadici nu s-a mai agitat ca pe vremuri, nu a protestat la deciziile arbitrilor şi nici nu a mai fost înjurat de suporterii vîlceni, care chiar i-au scandat numele la final. :D "Între Vîlcea şi Zalău rămîn o prietenie şi o relaţie de strînsă colaborare, am multe jucătoare împrumutate de la Oltchim", a declarat la final fostul selecţioner al "naţionalei".

Tadici i-a strîns mîna şi lui Ivica Rimanici, uitînd de declaraţiile făcute în momentul în care croatul era numit la Oltchim. "Nu-l va apuca paltonul la Vîlcea!":O. Rimanici a arătat că nu e răzbunător. Cu gîndul la meciul cu norvegiencele de la Larvik, croatul nu le-a folosit deloc pe Luminiţa Dinu, Steluţa Luca, Adina Meiroşu şi Oana Manea. Oltchim a condus în permanenţă, dar a cîştigat cu doar 28-24! "Aveam nevoie să menajăm jucătoarele. Mai importante sînt meciurile din Ligă. În plus, nu ne mai trebuie duşmănie şi ură. Vrem să ne înţelegem, să dăm dovadă de înţelepciune", a spus şi preşedintele Oltchimului, Ioan Gavrilescu.

"Am venit ca prieten!"
Gheorghe Tadici a revenit în sala de la Vîlcea după două sezoane petrecute pe banca Oltchimului. "Nu am avut emoţii, de ce să am? Am venit ca prieten, nu ca duşman. Am cucerit cinci trofee cu Oltchim, dintre care două europene. A fost o perioadă ce nu se poate uita uşor. Sînt bucuros că nici suporterii nu au uitat asta", a declarat Tadici. Acesta crede că Vîlcea poate juca finala Ligii Campionilor în acest ssezon. "Nu se mai pune problema accederii în grupele principale. Cred că Oltchimul va ajunge în semifinale şi va juca finala. Vor reveni în echipă jucătoare de bază precum Lecuşanu, Maier şi Beşe, iar echipa va creşte", a adăugat tehnicianul.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.