Liga 1

Şocat de România

Articol de Remus Răureanu, Cristina Negrilă  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Julio Cesar (28 de ani) acuză că nu a fost plătit în ultimele patru luni şi spune că ar refuza o altă ofertă din Liga I

- Julio, cum de te-ai decis să te desparţi de Rapid?
- Am luat legătura cu avocatul meu, care se ocupă de detalii, de acte. E o situaţie dificilă pentru mine, dar încerc să stau liniştit, aştept să se rezolve totul, după care o să-mi caut o altă echipă.

- Ai mai vorbit recent cu cineva din conducerea Rapidului?

- Nu, absolut nimeni nu m-a sunat. Mai rău de atît e că oamenii din conducere nu mi-au răspuns la telefoane nici atunci cînd am încercat eu să dau de ei! Habar n-am ce se mai întîmplă la club, ce mai e prin România, tot ce ştiu am citit pe Internet.

- Ştii că şi restul colegilor tăi au bani de primit?

- Da, dar la ei e vorba de două luni restante, eu ce să mai zic, că n-am mai luat vreun ban de patru luni?! Îmi pare rău pentru băieţii de acolo, însă pur şi simplu eu n-am mai putut suporta! Nimeni nu se gîndeşte că am şi eu familie, am facturi de plătit, trăiesc din fotbal, pînă la urmă, şi e anormal să joc gratis.

"Nu aş mai accepta o altă propunere din România! Îmi pare rău, dar asta e situaţia. Am jucat în Brazilia, Portugalia, Rusia, Grecia, dar perioada Rapid a fost cea mai grea din cariera mea!"
JULIO CESAR SOUZA, mijlocaş Rapid

400.000 de euro era salariul anual al lui Julio Cesar la Rapid. Semnase pe trei ani, dar şi-a luat banii doar pentru două luni, adică 66.000 de euro

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.