Liga 1

Îl pierde Steaua pe Dayro Moreno?

Dayro Moreno

Articol de Dan Udrea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Osasuna s-a interesat de preţul columbianului Dayro Moreno, pe care Steaua l-a cumpărat în urmă cu un an pentru două milioane de dolari

Dayro Moreno (23 de ani) e cel mai căutat stelist afară, nu Rădoi, Goian sau Nicoliţă, jucători de bază în echipa naţională a României. Columbianul a intrat în atenţia spaniolilor de la Osasuna, echipă aflată pe ultimul loc în Primera Division.

Oficialii clubului iberic l-au contactat pe agentul lui Dayro, Alvaro Munoz, tocmai pentru a afla în ce condiţii s-ar putea despărţi roş-albaştrii de Dayro. Cel care îl doreşte cu insistenţă la Osasuna este "principalul" Antonio Camacho, fostul selecţioner al Spaniei.

Impresarul lui Dayro le-ar fi transmis spaniolilor că preţul stelistului ar fi undeva în jurul la 4,5 milioane de euro, adică de peste 3 ori suma achiată de Steaua pentru a-l cumpăra. Gigi Becali a plătit două milioane de dolari, în jur de 1,3 milioane de euro, în ianuarie 2008 pentru a-l transfera din campionatul Columbiei, de la Once Caldas.

9 goluri a marcat Dayro în cele 34 de meciuri jucate pentru Steaua (26 în campionat şi 8 în Ligă). El are un salariu anual de 160.000 de euro

WWW.STELISTI.RO
Fanii sînt ironici
Suporterii roş-albaştrilor au fost întrebaţi pe site-ul stelisti.ro care ar fi preţul corect al lui Dayro. Cele mai multe răspunsuri l-au pus la zid pe columbian:

  • "Şase cai frumoşi" (zndr)
  • "Poate o valiză , nu contează dacă în ea sînt bani, praz sau ceapă" (bla bla)
  • "Gratis, dar vrem neapărat şi TVA-ul" (iosif)
  • "Două oi şi un berbec, atîta face" (gigi)
  • "Cam cît o ceapă degerată" (basta)
  • "Un sac de eugenii" (antisteaua)
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.