Liga Campionilor

Chivu, eliminat

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Romanul n-a jucat decit 65 de minute la Inter, fiind dat afara pentru doua "galbene". Vesti amestecate in ceea ce-l priveste pe Cristi Chivu. Partea buna e ca, desi nerefacut in urma luxatiei suferite la umarul sting in "amicalul" cu Germania, "tricolorul"  a fost titular aseara in defensiva Interului, 2-0 cu Eindhoven, si, mai important, a parasit terenul nevatamat.

Partea proasta e ca n-a iesit dupa fluierul final, ci mult mai devreme. si nu inlocuit de antrenorul Roberto Mancini, ci eliminat de arbitrul Kyros Vassaras. Pentru doua "galbene".

Pe cel dintii, "tricolorul" l-a incasat in prima repriza, in urma unui atac intirziat la adversarul sau direct, Lazovici. Iar pe celalalt in minutul 65, pentru o interventie incorecta la australianul Culina.
"Vassaras l-a dat afara pe Chivu pentru doua faulturi in tot meciul, in timp ce Perez, de pilda, n-a patit nimic, desi l-a tavalit bine de tot pe Figo", a constatat site-ul Kataweb in cronica on-line a partidei.

Pedepsiti?
Chivu n-a fost singurul eliminat de la Inter. La final, coechipierul sau, Suazo, a vazut "rosu" direct, pentru o presupusa lovire a lui Salcido. In realitate, cei doi s-au impuns reciproc, dar arbitrul nu l-a vazut decit pe atacantul hondurian. "Se pare ca dupa scandalul de la Valencia, din sezonul trecut, arbitrilor li s-a cerut sa nu tolereze absolut nimic Interului", a comentat site-ul Kataweb severitatea "centralului" Vassaras la adresa nerazzurilor.    

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.