Liga 1

Gazeta vă deschide vestiarul Stelei! Lăcătuş către elevii săi: "Cu voi defilez!"

Articol de Dan Udrea, Răzvan Rotaru  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Lăcătuş le-a vorbit steliştilor ieri dimineaţă despre planurile pe care le are în returul ce va debuta pe 28 februarie

"Fiara" şi-a grăbit debutul în al doilea său mandat la Steaua. A schimbat ora la care Dorinel Munteanu programase reunirea. În loc de 17:00, le-a trimis sms tuturor jucătorilor că trebuie să se prezinte la stadion la 11:00. El a venit primul, în jurul orei 9:30.

După ce s-au adunat toţi fotbaliştii, a intrat în vestiar şi s-a îmbrăţişat cu fiecare în parte. "Vreau să vă spun cîteva cuvinte", a fost mesajul de început al "Fiarei".

"Ăştia sîntem toţi. Voi formaţi lotul pe care o să mă bazez în 2009. Vreau să cîştigăm campionatul, vreau să reuşim ce n-am reuşit anul trecut. Eu n-am uitat ce am păţit atunci, cînd am fost foarte aproape şi sînt convins că nici voi n-aţi uitat pentru că majoritatea aţi jucat şi atunci", le-a zis Lăcătuş. Lotul Stelei este în mare parte neschimbat la reunirea după pauza de iarnă

30 de minute a durat speech-ul antrenorului, după care echipa a ieşit pe terenul sintetic pentru primul antrenament din acest an. Lăcă a fost tot numai un zîmbet, fiind cel mai bine dispus dintre toţi cei prezenţi ieri în Ghencea. După 76 de zile, s-a întors la Steaua, locul unde şi-a petrecut, începînd din 1983, nu mai puţin de 16 ani!


S-a tuns şi a slăbit
Lăcătuş a apărut ieri pe terenul de antrenament mult mai suplu decît atunci cînd a plecat din postul de "principal". După ce la finalul lui noiembrie a avut probleme medicale, care au necesitat chiar internarea în spital, "Fiara" a urmat sfaturile medicilor în privinţa regimului alimentar şi a reuşit să scape de cîteva kilograme. "N-am mai făcut excese de Sărbători, am mîncat de toate, dar cîte puţin din fiecare", a spus Lăcă înainte de Revelion. În plus, a trecut şi pe la frizer înainte de revederea cu foştii săi elevi. Vezi cum a petrecut Lăcătuş pauza dintre tur şi retur



LĂCĂTUŞ CĂTRE JUCĂTORI

"Am mare încredere în voi şi sper că o să defilăm împreună în retur!"

"Aştept de la voi determinare, agresivitate şi multă ambiţie!"

"M-am întors pentru că vreau să le demontrăm celor care ne-au pus la zid, pe mine şi pe voi, că s-au înşelat amarnic"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.