Liga 1

Scîntei sub Tîmpa: Bogdan Stelea şi Dorel Zaharia puşi pe liber

Dorel Zaharia

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 08 ianuarie 2009

Conform cotidianului Cancan, după aducerea lui Dani Coman, "stegarii" încearcă să-l pună pe liber şi pe Bogdan Stelea, în primul rînd din cauza salariului ridicat al lui Arnold: 120.000 euro, în timp ce fostul stelist Dorel Zaharia, pus pe lista de transferuri, nu vrea să plece de la Braşov fără să-i fie plătită o sumă compensatorie.

Conform Cancan atmosfera de la reunirea lotului, de ieri, nu a fost deloc una liniştită, din vestiarul stegarilor ieşind ceva scîntei. Totul a început de la o decizie a conducerii în urma căreia Bălţoi, Hadnagy şi Dorel Zaharia au fost anunţaţi că nu mai fac parte din lot. Fostul stelist a suportat cel mai greu decizia şi le-a pus în vedere oficialilor braşoveni că nu pleacă decît dacă i se va da o recompensă financiară pentru rezilierea contractului.

După venirea lui Dani Coman, Bogdan Stelea este următorul de pe lista neagră a Braşovului din pricina salariului său, peste media vestiarului. Nici ceilalţi goalkeeperi, Nae sau Kajcsa, nu stau prea bine, fiind anunţaţi să îşi caute echipe, menţionează sursa citată.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.