Liga 1

Duşan Uhrin jr. îl vrea la CFR Cluj pe Artiom Karamian

Artiom Karamian

Articol de Valentin Şchiopu   —  vineri, 09 ianuarie 2009

Duşan Uhrin jr. l-a cerut pe mijlocaşul armean Artiom Karamian de la fosta sa echipă, Poli Timişoara, acesta avînd o clauză de reziliere a contractului de 1,5 milioane de dolari



Dusan Uhrin ar vrea să lucreze la CFR cu foştii săi elevi, fundaşul Marian Cisovsky şi mijlocaşul Artiom Karamian. Dacă stoperul slovac pare inabordabil, fostul rapidist are o clauză în contract de care campionii pot profita. Orice club care îi plăteşte lui Poli suma de 1,5 milioane de dolari poate intra în negocieri cu internaţionalul armean. Karamian e văzut drept înlocuitorul perfect pentru Juan Culio, în cazul în care eroul de pe Olimpico va pleca în Rusia.



Ieri, clujenii au mai făcut un transfer, aducîndu-l pe mijlocaşul ofensiv argentinian Paolo Frangipane (29 de ani) de la Belgrano, echipă clasată pe locul 2 în liga secundă argentiniană. Acesta este văzut ca un posibil înlocuitor pentru Trică, plecat la Anorthosis Famagusta. "Îmi pare rău că plec de la Belgrano la jumătatea campionatului, dar viaţa de fotbalist e scurtă şi nu pot să ratez această oportunitate", a spus Frangipane.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.