Liga 1

Doar 14 jucători la reunirea CFR-ului. Frangipane vine în cîteva zile

Articol de Gazeta Sporturilor   —  sâmbătă, 10 ianuarie 2009

Noul staff tehnic al campioanei CFR Cluj, condus de Ales Jindra şi Duşan Uhrin, a avut la dispoziţie doar 14 jucători la primul antrenament din acest an, de sîmbătă, în timp ce restul fotbaliştilor urmează să ajungă în acest final de săptămînă în România.



Printre cei 14 jucători prezenţi la reunire au fost şi trei fotbalişti de la echipa a doua, portarul Cosmin Curileac, Ousmane Viera şi Lacina Traore, dar şi una dintre cele trei achiziţii din pauza competiţională, atacantul sârb Rade Veljovic, transferat de la FK Vozdovac Belgrad.



La reunire a participat şi mijlocaşul ivorian Lamine Camara, împrumutat la divizionara secundă Unirea Alba Iulia, însă acesta nu a participat la şedinţa din vestiar şi nici la antrenament.



Jucătorii ardeleni au efectuat, sîmbătă, un prim antrenament de recuperare pe un teren sintetic din apropierea arenei Dr. Constantin Rădulescu, acolo unde se vor antrena şi în perioada următoare, deoarece restul terenurilor sunt îngheţate.



Ceilalţi fotbalişti legitimaţi la CFR Cluj, printre care şi uruguayanul Dario Flores şi argentinianul Paolo Frangipane, transferaţi de curând, vor ajunge la Cluj în acest final de săptămână.



La începutul săptămânii viitoare, elevii lui Jindra şi Uhrin vor efectua vizita medicală, care durează două zile, iar la 15 ianuarie vor pleca în primul cantonament al iernii, în Antalya, unde se vor antrena timp de două săptămâni.



Jucătorii prezenţi la reunire:



Portar: Eduard Stăncioiu, Marius Curileac (CFR II), Lars Hirschfield;



Fundaşi: Hugo Alcantara, Galliasi de Sousa, Ousmane Viera (CFR II), Cristian Panin, Dorin Toma;



Mijlocaşi: Emmanuel Kone, Gabriel Mureşan, Ciprian Deac, Lacine Traore (CFR II);



Atacanţi: Yssouf Kone, Rade Veljovici (FK Vozdovak).



Campioana CFR Cluj va petrece aproximativ o lună în Turcia, lângă Belek, în intervalele 15-30 ianuarie şi 5-15 februarie, unde va juca 6 meciuri amicale, cel mai important oponent fiind Partizan Belgrad din Serbia.



Sursa: NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.