Liga 1

Joacă tare

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  duminică, 11 ianuarie 2009

George Blay vrea 150.000 de euro pe an, adică un salariu de trei ori mai mare decît cel de acum, pentru a continua la Dinamo


Una dintre principalele probleme cu care se confruntă Dinamo înaintea startului pregătirilor este fragilitatea pe postul de fundaş dreapta. George Blay, titularul de drept,  a intrat în ultimele şase luni de contract şi pune condiţii dure pentru a-şi prelungi acordul.

Ghanezul de 28 de ani cîştigă numai 45.000 de euro pe an şi este nemulţumit că nu a fost lăsat în această iarnă să se transfere în Grecia:(, la Panserraikos, acolo unde ar fi primit un salariu stagional de 150.000 de euro. Dinamo a solicitat 300.000 de euro pentru fundaş, iar toată afacerea a căzut.

Blay este aşteptat luni la negocieri, dar africanul este hotărît să ceară aceeaşi sumă pe care ar fi încasat-o în Grecia, mai ales că elenii i-au transmis că vor menţine oferta şi la vară, cînd va deveni liber de contract, plusînd cu o primă de instalare de aproximativ 50.000 de euro.

Soluţiile interne pentru postul de fundaş dreapta la Dinamo sînt Sergiu Homei (21 de ani) şi Adrian Scarlatache (22 de ani), care ar putea reveni de la Otopeni, acolo unde este împrumutat.


12 meciuri a jucat George Blay pentru Dinamo în toamnă, în toate competiţiile

70.000 de euro este salariul lui Sergiu Homei, cel care nu prinde echipa în faţa lui Blay

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.