Liga 1

Curtean la Hertha!

Articol de Dan Brie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Transferul mijlocaşului lui Gaz Metan la gruparea din Berlin va fi parafat săptămîna viitoare


La 21 de ani, Alex Curtean are şanse mari să joace în Bundesliga, unde este dorit de echipa aflată pe locul trei, Hertha Berlin. Curtean a efectuat deja o primă vizită medicală în capitala Germaniei, dar datele transferului vor fi negociate la începutul săptămînii viitoare, cînd nemţii sînt aşteptaţi la Mediaş.

Jucătorul se află sub monitorizarea elveţianului de pe banca Herthei, Favre, încă din vară, cînd a existat o primă tentativă de transfer. Tehnicianul a şi anunţat zilele trecute că va transfera un mijlocaş polivalent, care loveşte bine mingea atît cu stîngul, cît şi cu dreptul, caracterizare care i se potriveşte perfect lui Curtean. "Nu vreau nici să confirm, dar nici să infirm", a încercat să păstreze discreţia preşedintele Mediaşului, Corin Cindrea. În vară, Hertha a oferit 300.000 de euro, plus un milion dacă jucătorul convinge. Acum, Mediaşul vrea toată suma o dată.


7 goluri a marcat Alex Curtean în tur, 6 cu dreptul şi unul cu stîngul

Porumboiu refuzat
FC Vaslui a oferit în acestă iarnă 800.000 de euro pentru Alex Curtean. Plus 20 la sută dintr-un viitor transfer. Propunerea a fost respinsă chiar şi după ce Porumboiu a plusat, oferind suplimentar doi jucători, Silviu Bălace şi Bogdan Panait. Conducerea Mediaşului a motivat că are oferte de afară pentru jucător.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.