Liga 1

Unirea Urziceni a renunţat la serviciile a patru jucători. Pleacă şi Burns?

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 11 ianuarie 2009

Fotbaliştii Srdjan Zakula şi Andrei Neagoe şi-au reziliat de comun acord contractele cu Unirea Urziceni, în timp ce Bogdan Aldea şi Horia Crişan sînt liberi să îşi caute alte formaţii începînd din această iarnă.

"S-au reziliat pe cale amiabilă contractele cu Zakula şi Andrei Neagoe, iar, de asemenea, sîntem în discuţii pentru reziliere şi cu atacantul Bogdan Aldea. Va mai pleca şi tînărul Horia Crişan, care nu mai intră în vederile antrenorului Dan Petrescu", a spus Mihai Stoica.

Portarul sârb Srdjan Zakula (30 de ani) a fost transferat la Urziceni în urmă cu un an şi jumătate, însă a avut evoluţii sporadice în prima echipă, în timp ce mijlocaşul Andrei Neagoe (22 de ani) a fost mai mult accidentat şi nu a fost folosit în niciun meci din acest sezon al Ligii I.

Atacantul Bogdan Aldea (27 de ani) a jucat într-un singur meci din Liga I în acest sezon, fiind legitimat la Unirea Urziceni încă din vara anului 2006. Juniorul Horia Crişan nu a fost folosit niciodată de Dan Petrescu.

În altă ordine de idei, australianul Jacob Burns ar putea reveni la formaţia ialomiţeană în următoarele zile, însă sunt şanse mari să plece în această iarnă.

Sursa: NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.