Liga 1

Dumitru Dragomir: "Merit banii!"

Dumitru Dragomir

Articol de Alexandru Răducanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Dumitru Dragomir va avea un salariu de 180.000 de euro anual


Chiar dacă nu joacă la Steaua, Dumitru Dragomir are de ieri acelaşi salariu cu cel al portarului Robinson Zapata: 15.000 de euro lunar! Măsura a fost votată în unanimitate de şefii cluburilor în Adunarea Generală a LPF.

Cum au decurs negocierile pentru obţinerea unei asemenea remuneraţii? "Domnilor, nu mai sînt parlamentar, am muncit fără să iau vreun leu pînă acum. Vreau să îmi propuneţi şi mie un salariu. Am obţinut bani mulţi pentru cluburi din drepturile de televizare, merit!", a luat cuvîntul "Corleone". Dinamovistul Cristi Borcea a fost cel care a avansat suma de 15.000 E pe lună, de 5 ori mai mult decît pînă acum, venit cu care au fost de acord şi restul conducătorilor. "E corect ca Dragomir să fie plătit. Merită un salariu suficient de mare pentru a nu depinde de nimeni", au motivat şefii cluburilor. "Nici nu ştiu exact ce sumă am votat, dar Mitică merită fără număr!",:d  a explicat preşedintele Bistriţei, c.


"E o taxă de protecţie plătită lui Dragomir! Felicit Adunarea Generală pentru decizia luată. După ce s-au ascuns bani din drepturile TV şi s-a negociat pe sub masă, acum îi mărim şi salariul!"
Constantin Iacov, fost preşedinte FC Naţional

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.