Campionate

Cristiano Ronaldo, acord secret cu Real

Articol de Constantin Popescu  —  miercuri, 14 ianuarie 2009

Noul FIFA World Player ar urma să ajungă în "Bernabeu" din vară. Cost: 85 de milioane de euro.


Cristiano Ronaldo urmează să se despartă în vară de Manchester United. Informaţia a furnizat-o "As". Cotidianul madrilen susţine că starul portughez, desemnat luni seară FIFA World Player după ce în decembrie cîştigase "Balonul de Aur", are deja încheiat un pact secret cu preşedintele Realului, Ramon Calderon, pentru a îmbrăca din iulie tricoul "blanco".

Aceeaşi sursă a dezvăluit şi detaliile înţelegerii. ;) Jucătorul ar avea promis un salariu stagional de 12 milioane de euro, cu 3 milioane peste cît ia acum la United. Impresarul său, Jorge Mendes, de asemenea implicat direct în operaţiune, are stabilit şi el comisionul, cifrat la nu mai puţin de 8 milioane de euro. Banii rezervaţi lui Manchester se ridică la 85 de milioane de euro, cu 5 mai mult decît oferise Real vara trecută pe Cristiano (23 de ani). Ar fi stipulate şi cîteva clauze obişnuite, care ar creşte suma de transfer pînă la 115 milioane de euro.

Pentru a întări credibilitatea ştirii, "As" pretinde că şi avocaţii lui Ronaldo sînt la curent cu amănuntele aranjamentului. Şi le acceptă, inclusiv condiţia ca atacantul de 23 de ani să achite o despăgubire dacă, finalmente, acordul nu va deveni practic.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.