Liga 1

"Îi rup!"

Articol de Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Manea anunţă cele mai dure antrenamente, ca să repare greşelile făcute de Jose Peseiro vara trecută

Săptămîna care a început se anunţă de coşmar pentru jucătorii Rapidului! Nicolae Manea vrea să dedice exclusiv pregătirii fizice cantonamentul de la Poiana Braşov. "Îi rup în două la antrenamente!", anunţă noul director tehnic, acelaşi care l-a criticat acum cîteva luni pe Jose Peseiro pentru capacitatea de efort scăzută a echipei. "Portughezul a aflat tîrziu că la noi se întrerupe campionatul între tur şi retur", a zis Manea atunci.

Nae crede că străinii sînt cei care vor suferi cel mai tare de pe urma programului cu două antrenamente dure zilnic: "Românii sînt obişnuiţi, fiindcă au mai prins turnee la munte, dar pentru portughezi şi brazilieni ar putea fi un şoc! Nu-i nimic că le prinde bine şi lor. Sînt convins că în campionatul nostru pregătirea fizică e esenţială, e un factor prin care poţi să faci diferenţa. Dacă nu eşti apt sută la sută pentru efort maxim, degeaba ai calităţi, că n-o să dai randament!".

4 ani au trecut de la precedentul cantonament de iarnă făcut de rapidişti la munte. Antrenor era atunci Răzvan Lucescu

"Toate echipele merg să se pregătească în locuri însorite, numai noi nu. Asta e, o să ne antrenăm cu pinguinii la ce frig e la Braşov"
Elinton Andrade

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.