Campionate

Protejaţi

Articol de Constantin Popescu  —  luni, 19 ianuarie 2009

Real s-a impus cu ajutor: arbitrul nu le-a acordat oaspeţilor două penaltyuri

Real caută să-şi găsească liniştea. Remediul contra agitaţiei provocate de demisia preşedintelui Ramon Calderon îl reprezintă victoriile, cum a apreciat antrenorul Juande Ramos, iar tratamentul l-a început de aseară, 3-1 :) cu Osasuna lui Camacho.

N-a fost deloc simplu. Probabil afectaţi de valurile de la nivelul conducerii, madrilenii au fost inoperanţi în prima parte. Sufocaţi de presingul "lanternei roşii", au fost previzibili şi vulnerabili. Osasuna a creat adesea pericol. "Centralul" Perez Burrul nu i-a dat penalty în minutul 14 ("fault foarte clar :O al lui Gago la Juanfran", a scris "Marca"), dar tot a marcat, "cap" Nekounam la centrarea trimisă din stînga de Plasil (20).

Intrată la vestiare în fluierături, Real s-a schimbat la reluare. Înlocuindu-i pe Sneijder şi Cannavaro, Huntelaar şi Van der Vaart au fost soluţiile de urgenţă. Imediat, Lassana Diarra a trecut fundaş dreapta, Sergio Ramos fiind mutat în centru. În noua aşezare, gazdele au căpătat profunzime. Şi au egalat, cu noroc (50): Sergio Ramos a şutat de la 30 de metri, iar portarul Roberto a scăpat mingea în plasă. Servit ideal de Robben, Higuain a făcut 2-1 (64) şi surpriza era înlăturată. Totuşi, cu ajutorul aceluiaşi Perez Burrul, care i-a refuzat Osasunei alt penalty (83), cînd Pepe l-a călcat pe Juanfran. :( Avertizat din nou pentru proteste, ultimul avea să fie eliminat. Golul lui Robben din prelungiri nici n-a mai contat.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.