Campionate

Mauricio Pochettino este noul antrenor al lui Espanyol

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Conducerea clubului spaniol Espanyol a decis să-l schimbe din funcţie pe antrenorul Jose Manuel Esnal "Mane" după numai opt meciuri, iar în locul lui va fi instalat fostul fundaş argentinian Mauricio Pochettino, informează Reuters.

Gruparea catalană a fost învinsă cu 0-4 de Malaga în ultima etapă şi ocupă locul 18 în Primera, dar nu a anunţat oficial schimbarea antrenorului. "Mane nu a reuşit să ofere la echipă ceea ce se aştepta de la el", a spus unul dintre oficialii clubului.

Pochettino, în vârstă de 36 de ani, a evoluat de două ori la Espanyol, iar în iunie 2006 şi-a încheiat cariera. El a mai evoluat la echipe precum Newell's, PSG sau Bordeaux, iar în 2002 a participat la Campionatul Mondial.

Esnal, cunoscut în Spania sub numele de Mane, a venit la Espanyol în locul lui Bartolome "Tintin" Marquez, la începutul lunii trecute, dar a reuşit o singură victorie, în faţa unei echipe de ligă secundă, în Cupă. El a condus în 2001 pe Alaves până în finala Cupei UEFA, unde a pierdut în faţa lui Liverpool.

Următorul meci al lui Espanyol va avea loc miercuri, cu FC Barcelona, în prima manşă a sferturilor de finală ale Cupei Spaniei.

NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.