Nationala

Piţurcă: "Trică trebuia să joace la EURO în locul unui jucător care nu m-a mulţumit" :O La cine se referă?

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Victor Piţurcă, selecţionerul naţionalei României, a spus în această seară la GSP TV că nu îşi reprosează selecţia pentru Euro 2008, unde ţara noastră a obţinut 2 puncte în grupe, dar admite că Eugen Trică ar fi putut fi convocat:

"Nu îmi reproşez selecţia de la Euro, chiar dacă am fost acuzat că am lăsat acasă jucători ca Dănciulescu, Bratu sau Trică.
De exemplu, jucători pe profilul lui Bratu aveam, precum Marica.

Lumea trebuie să înţeleagă ca la naţională conteaza doar valoarea. De altfel, Trica este ca un copil al meu si poate că el ar fi trebuit să joace în locul unui al fotbalist de pe postul său, care nu m-a satisfăcut. :O Nu are rost totuşi să-i dau numele acum", a spus enigmatic Piţurcă.

Eugen Trică s-a consacrat pe postul de mijlocaş de creaţie, post care nu s-a regăsit în planurile tactice ale lui Piţurcă la Euro. Totuşi, printre mijlocaşii ofensivi din lotul României s-au numărat Răzvan Cociş, Nicolae Dică, Bănel Nicoliţă, Florentin Petre şi Adrian Cristea. Interesant este că dintre aceştia, doar ultimul nu a mai fost convocat la lot de atunci!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.