Liga 1

Ienei: "N-am văzut nimic bun!"

Articol de Dan Udrea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cel mai titrat tehnician din Ghencea spune că Lăcătuş nu poate face treabă cum trebuie din cauza lotului pe care îl are la dispoziţie


Emeric Ienei a făcut o scurtă analiză a celor trei partide amicale pe care roş-albaştrii le-au desfăşurat în Spania. Concluzia? "Steaua ar fi trebuit să se distreze cu adversarii pe care i-a avut!" este de părere antrenorul care a cucerit Cupa Campionilor Europeni.

"Nu m-au satisfăcut deloc evoluţiile echipei. Nu am văzut nici o îmbunătăţire în joc! Sînt convins că Marius le-a cerut mult mai mult elevilor săi. Dar oare are el cui să ceară?", se întreabă Ienei, care consideră că în acest moment Lăcătuş ar fi trebuit să aibă cristalizată echipa cu care va aborda returul: "Deja de la al doilea sau al treilea meci era cazul să vedem primul <<11>>. Să înceapă se se omogenizeze din ce în ce mai mult echipa. După 70 de minute puteau apărea şi schimbările".

Noul sistem de  joc aplicat de "Fiară", 4-1-4-1, ar trebui să fie mult mai ofensiv, cu trei mijlocaşi şi doi atacanţi, l-a sfătuit Emeric Ienei pe fostul său elev: "Lăcătuş ar trebui să se gîndească la un cuplu de atacanţi Kapetanos-Liţu, avîndu-i în spate pe Dayro şi Bicfalvi".

Panduru: "Nu-i puneţi la zid!"
Ex-steliştii Mihai Stoichiţă şi Basarab Panduru şi-au exprimat punctul de vedere cu privire la jucătorii tineri din lotul Stelei. "Haideţi să aşteptăm partide adevărate, oficiale şi atunci vom vedea dacă Liţu, Tudose şi ceilalţi au faţă de Steaua",;) a spus "Lippi", completat de Panduru: "Steaua a făcut aceste amicale aşa, ca un fel de antrenamente cu mingea. Păi, tinerii Stelei au venit după 40 de zile de vacanţă, făceau seara un antrenament tare, apoi, a doua zi, intrau la joc, normal că nu prea îi mai ţineau picioarele. N-au avut ritm, n-au avut viteză, nu aveau relaţii de joc, dar, repet, nu trebuie puşi la zid pentru că e prea devreme să tragem o concluzie. În Antalya vom vedea adevărata faţă a echipei"


"Un căpitan se impune prin atitudinea pe care o arată în teren, nu prin ceea ce face în vestiar"
Emeric Ienei


Amicalele Stelei de la Oliva Nova

Steaua - Tianjin Teda (China, locul 4) 3-1
Marcatori: Ov. Petre (2), Dayro

Steaua - FC Zurich (Elveţia, locul 1) 2-2
Marcatori: Liţu, Kapetanos

Steaua - Alicante B (Spania, Liga a IV-a) 2-0
Marcatori: Kapetanos, Liţu


26 de jucători a folosit Lăcătuş în cele trei meciuri amicale, singurii care n-au bifat nici un minut fiind Pleşan şi Pedriel

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.